Bugs Bunny Sporthorses on virtuaalitalli / Bugs Bunny Sporthorses is a sim-game stable

Ylläpitäjät

Veli Venäläinen on 24-vuotias ex-puutarhuri ja nykyinen kartanonisäntä sekä yllättävän pätevä hevosmies, jolta luonnistuvat sekä ratsastus, että ajaminen - ja etenkin ylimaallinen päteminen mori-morille ihan joka ikisestä aiheesta, olipa sitten aihetta pätemiseen tai ei. Venäläinen on kieltämättä hyvännäköinen koukkunokkineen ja jäntevine vartaloineen, ja mies osaa olla halutessaan hyvinkin mukava ja hurmaava. Venäläinen on kuitenkin älykäs, kieroileva ja hivenen ahnekin - houkuttelihan mies mori-morin naimisiin kanssaan päästäkseen eroon puutarhurin työstään ja saadakseen siinä sivussa hulppean kartanon.
Hyvällä tuulella ollessaan lähes parimetrinen venäläismies on varsin mutkatonta ja rentoa seuraa, silloin kun mies ei ole sen näkee kyllä naamasta, ja silloin on parempi pysytellä kaukana.

mori-mori otti mumminsa kuoltua rahat tililleen, kartanon kodikseen ja Venäläisen orjakseen. 23-vuotias nuori naisenalku ei kuitenkaan osannut aavistaa Venäläisen hurmaa ja joku voisi jopa sanoa, että sinne meni puoli valtakuntaa. Nainen on kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että nyt kun kerran naimisissa ollaan, niin sitten ollaan myös. Periksi ei anneta vaikka kuinka puutarhasakset lentelisi - niinkuin välillä tekeekin. Morin ja VV:n arki sujuu kuitenkin yleensä melko mutkattomasti ja suurimmat riidat vältetään yhdellä "en tajua sanaakaan mitä sössötät" -kommentilla.
Kun kaikki menee nappiin, Mori on hauskaa seuraa ja kaikinpuolin mukava persoona. Kun kaikki taas ei mene nappiin, se on jonkun muun vika. Ja hevosten kuullen ei tiuskita, hevonen jos kysyy niin ulkona on aina ihana ilma.